Drs. Ton Gofers

Klinisch psycholoog

BIG 89009554525;19009554516

Dhr. drs. A.T.W. (Ton) Gofers is sinds januari 2021 aan onze praktijk verbonden. Ton heeft een jarenlange ervaring als klinisch psycholoog/psychotherapeut binnen een diversiteit aan klinische en ambulante SGGZ zorg-settingen. Ook was hij P-opleider in een grote GGZ organisatie. Hij werkt met adolescenten en volwassenen. Naast zijn interesse voor cliënten met een hoog ontwikkelingspotentieel, kijkt hij met name naar de onderliggende en samenhangende problematiek van deze cliënten. Ton is uitgebreid bekend met het diagnosticeren en behandelen van o.a. angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, (complex) trauma en autisme spectrum stoornissen. Hij denkt en werkt vanuit een holistische visie en maakt gebruik van verschillende referentiekaders met aandacht voor de systemische achtergrond van de client.

Naast behandelingen geeft Ton supervisies voor alle psychologische postacademische opleidingen (GZ-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog). Ook verricht hij supervisies voor hen die de opleiding volgen tot cognitief gedragstherapeut of schematherapeut.

Registraties:
-Klinisch psycholoog BIG (no. 89009552525) Psychotherapeut BIG (no. 19009554515) AGB-code: 94-009799
-Cognitief gedragstherapeut/leertherapeut/supervisor VGCT (Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie)
-Senior schematherapeut/supervisor VSt (Vereniging voor Schematherapie). Tevens gecertificeerd supervisor/trainer voor de ISST (International Society of Schema Therapy)
-Supervisor/leertherapeut/leersupervisor NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie)
-EMDR Europe Practitioner VEN (Vereniging EMDR Nederland)