Aanmelden

Aanmelding kinderen en jongeren (tot 18 jaar)

U kunt het aanmeldformulier voor kinderen en jongeren (tot 18 jaar) invullen en opsturen via Zivver (zie knop hieronder) voor uw eerste afspraak. Daarnaast verzoeken wij u om een geldig ID/paspoort mee te nemen bij uw eerste afspraak. Deze zal dan worden gecontroleerd. U kunt onderstaande knop gebruiken om veilig een mail of documenten naar ons te versturen.

Aanmeldformulier voor ouders/verzorgers en jeugd (tot 18 jaar)

Start veilig bericht

Voor aanmeldingen door ouders is het nodig dat u als u gescheiden bent aangeeft wie het wettelijk gezag heeft. Als beide ouders dit hebben dan zijn we verplicht van beide ouders toestemming te krijgen voor de aanmelding. Als een van de ouders alleen het gezag heeft dan ontvangen we graag een uittreksel hiervan. Dit zijn beide wettelijke verplichtingen.

Als we uw aanmeldformulier ontvangen hebben dan laten we het u weten. In het algemeen kan er een afspraak voor een intakegesprek worden gemaakt. Op dit moment is er wegens drukte een wachttijd van minimaal 4 maanden.

Aanmelding jongeren (vanaf 12 jaar) en jongvolwassenen (vanaf 18 jaar)

U kunt het aanmeldformulier voor ouders/verzorgers en jeugd (tot 18 jaar) of voor (jong)volwassenen (vanaf 18 jaar) invullen en opsturen via Zivver (zie knop hieronder) voor uw eerste afspraak. Daarnaast verzoeken wij u om een geldig ID/paspoort mee te nemen bij uw eerste afspraak. Deze zal dan worden gecontroleerd. U kunt onderstaande knop gebruiken om veilig een mail of documenten naar ons te versturen.

Aanmeldformulier voor ouders/verzorgers en jeugd (tot 18 jaar)

Aanmeldformulier voor (jong)volwassenen (vanaf 18 jaar)

Start veilig bericht

Dan kun je nog de vragenlijst ”jongeren” downloaden. De vragenlijst ”jongeren” staat vol vragen, waarbij jouw antwoorden ons helpen om je sneller te leren kennen en te weten wat je nodig hebt. Als je deze vragenlijst invult dan kunnen we tijdens het eerste gesprek doorgaan op wat je al hebt ingevuld. Het is natuurlijk geen verplichting, dus als je liever je verhaal en vragen aan ons vertelt en de lijst niet invult is dat ook prima.

Vragenlijst voor jongeren

Als we je aanmeldformulier ontvangen hebben dan laten we het je weten. In het algemeen kan er een afspraak voor een intakegesprek worden gemaakt. Op dit moment is er wegens drukte een wachttijd van minimaal 4 maanden.

Aanmeldingswachttijd (per 01/12/2022)

Volwassenen:

  • 4 maanden

Jeugd:

  • 4 maanden
*Voor meer informatie belt u met het secretariaat
Uitzonderingen in crisis-situaties: U kunt in dergelijke situaties na overleg altijd bij ons terecht.

We hebben contracten met 4 regio’s:

-Regio Noord/Oost Brabant (Hoofdlocatie)

-Rijk van Nijmegen

-Wijchen

-Regio centraal Gelderland

Hieronder vallen voor ons: Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Westervoort.

-Overige regio’s:

Cliënten uit andere regio’s kunnen alleen terecht als ze zelf betalen of een maatwerkovereenkomst met de gemeente aangaan.

-Wachttijd te lang?

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons (zie Contact), de gemeente of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw gemeente (bij kind en jeugd/zorgverzekeraar bij volwassenen) kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Aanmeldingsformulieren en vragenlijsten

Via onderstaande links kun je de vragenlijsten ter voorbereiding van de gesprekken downloaden.

Privacystatement

Aanmeldformulier voor ouders/verzorgers en kind (tot 18 jaar)

Aanmeldformulier voor (jong)volwassenen (vanaf 18 jaar)

Vragenlijst voor ouders/verzorgers

Vragenlijst voor jongeren

Vragenlijst voor scholen